We use cookies

 

Veľkometrážny 5-izbový byt v tichej lokalite 101-115-MACHO

Internal ID: 101-115-MACHO
Street: Opatovská
City/Town: Trenčín
District: Trenčín
County: Trenčiansky kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Four+ bedroom apartment
246 000 €

Property description

101-115-MACHO

Je Vám malý už Váš byt? Presťahujte sa o väčšieho.
Ponúkame Vám na predaj krásny veľkometrážny 5- izbový byt v super lokalite Sihoť - Opatová. Nachádza sa na 2NP. je podkrovný . Byt je postavený z porobetónu a muriva po celkovej rekonštrukcii v roku 2009 skolaudovaný má rozlohu 180m2 z toho 150m2 je obytná plocha a 30m2 garáž a pracovňa, k bytu ďalej prislúcha aj 13m2 pivnica.
Bytovka je zateplená. Strop 25cm izoláciou. Okná sú plastové .
Podlahy sú kvalitné drevené parkety, na chodbe je marmoleum a v kúpeľniach dlažba. Obývacia izba má rozlohu 60m2 je prepojená s kuchyňou. Byt má dve kúpeľne, jedna sa nachádza na chodbe, wc samostatné a jedna je súkromná zo spálne. Ďalej máte 3 samostatné detské izby a technickú miestnosť v ktorej je plynový kotol a práčovňa.
Byt je vykurovaný plynovým kotlom ,alebo aj krbom. Taktiež solárnymi panelmi. Síce tu nenájdete balkón, ale to nevadí máte k dispozícii dvor a neďaleko krásnu prírodu.
Kúpou tohto bytu dostanete najlepšiu kávu v meste. ODPORÚČAME!
Link: youtube.com/watch?v=Bz1BrZHMRg0

Cena nehnuteľnosti zahŕňa: vypracovanie zmluvnej dokumentácie, návrhu na vklad, úhradu kolkov za návrh na vklad, poplatky za overenie podpisov na zmluvách, právne a finančné poradenstvo, províziu realitnej kancelárie. Bližšie informácie o ponuke nehnuteľnosti Vám rada poskytnem

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
fully re-made
Usable area:
180 m2
:
5
Balcony:
no
:
no

Mortgage Calculator

Show on map