We use cookies

 

Exkluzívne na predaj rodinný dom v Humennom

Internal ID: 062-12-GABAE
Street: Gagarinova
City/Town: Humenné
District: Humenné
County: Prešovský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
157 000 €

Property description

062-12-GABAE
Ponúkame Vám jedinečnú možnosť vlastniť starší rodinný dom na Gagarinovej ulici v Humennom. Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej miestnosti, kde je kuchyňa, z dvoch veľkých izieb, kúpeľne a toalety. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá pozostáva z novej fasády, kamenného vonkajšieho obkladu a vymenených plastových okien, čo zabraňuje únikom tepla. Je napojený na mestský vodovod, kanalizáciu, plyn. Súčasťou stavby je aj letná kuchynka, s možnosťou pripojenia na vodovod.
Výhoda je možnosť vlastnej kreativity pri realizácii ďalšej rekonštrukcie na dome. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po živote v meste, ale mimo mestského hlučného prostredia a ruchu.
Poloha domu je situovaná v pokojnom prostredí na rozľahlom pozemku o rozlohe 992 m2, pričom vstup na pozemok je z dvoch strán a jeho súčasťou je aj veľká murovaná garáž. Na pozemku sa taktiež nachádzajú kôlňa, malá a väčšia hospodárska budova.

Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska.
Ku každému klientovi pristupujeme individuálne.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky.

Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a poradenstvo).

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Usable area:
70 m2
Land area:
992 m2
Balcony:
no
:
no

Mortgage Calculator

Show on map