Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, STARÁ BAŠTA - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

45 000 €
Interné ID: 002-12-IGKNE
Ulica: Stará Bašta
Obec: Stará Bašta
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:002-12-IGKNE
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom so slnečnou, rovinatou záhradou, dielňou, garážou a menšími hospodárskymi stavbami pozemku s rozlohou 1652m2, z toho úžitková plocha domu predstavuje 266 m2. Dom je postavený z tehál, je poschodový, a nachádza sa v ňom 5 priestranných izieb, 2 kuchyne, kúpeľňa s vaňou a WC. Celý dom pôsobí veľkoryso a dispozične je veľmi zaujímavo riešený. Dom je využiteľný aj ako dvojgeneračný.
Na prízemí domu sa nachádza dlhšia chodba, z ktorej je vstupuje do osobitných miestností: technická miestnosť, väčšia izba za ktorou je ešte menšia miestnosť a do kuchyne za ktorou je tiež menšia izba.
Na konci chodby sa nachádza schodisko vedúce na poschodie a východ do zadnej časti nádvoria s prechodom do záhrady a vedľajších stavieb.
Poschodie je veľmi zaujímavo riešené, tvorí ho priestranná kuchyňa, špajza s východom na povalu, kúpeľňa, a 3 priestranné a svetlé izby, z toho jedna s balkónom.

Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrika aj so šetriacim nočným prúdom (220/400V), voda je čerpaná z vlastnej studne situovanej priamo na nádvorí, je tu možnosť napojiť sa na obecný vodovod a obecnú plynofikáciu. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom, vykurovanie je prostredníctvom kotla na tuhé palivo alebo je možnosť nainštalovania vykurovacích telies na zdroj elektrickej energie. Kanalizácia je riešená betónovou žumpou situovanou v zadnej časti dvora.
Dom je situovaný vo veľmi pokojnej, prírodou obklopenej obci Stará Bašta, ktorej poloha leží na juhu centrálnej časti Cerovej vrchoviny. Obec má vyše 300 obyvateľov, a samotná obec ako aj jej okolie Vás prekvapí niekoľkými turistickými atrakciami ako napr. náučný chodník, obľúbený rybník Gemerský Jablonec, Pohanský hrad, Kostná dolina, zrúcanina hradu v Hajnáčke, hrad Šomoška, Soví hrad, Kamenný vodopád, Fiľakovský hrad a iné. Do 35 min. autom sa dostanete do okresných miest Lučenec a Rimavská Sobota, a tiež do vyhľadávaných prírodných jódových kúpeľov Číž a tiež do rekreačnej oblasti Kurinec. Táto obec ponúka všetky atribúty pokojného a ničím nerušeného bývania s dôrazom na prírodu, s množstvom záujmových bodov a príležitostí trávenia voľného času hubárčením, rekreačnými prechádzkami či turistikou vo voľnej prírode alebo cykloturistikou.
Cena 45 000€.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
431 m2
Plocha pozemku:
1652 m2
Zastavaná plocha:
431 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra