Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom so záradou-Biskupice-NA PREDAJ

63 000 €
Interné ID: 158-12-VETOE
Ulica: Biskupická
Obec: Biskupice
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:158-12-VETOE
Máme pre Vás exkluzívnu ponuku priestranného rodinného domu so záhradou v obci Biskupice pri Fiľakove. Výhodou tejto nehnuteľnosti je ľahká dostupnosť najbližšieho mesta, dobrá lokalita s príjemnými susedmi a pekná záhrada.
Plocha pozemku: 745 m2, zastavaná plocha : 335 m2 , podlahová plocha 120 m2.
Dvojpodlažný rodinný dom postavený v roku 1942 z tehál a kameňa môže byť pohodlným bývaním aj pre početnejšiu rodinu. Prízemné podlažie domu má úžitkovú plochu 40 m2.
Dispozične sa tu nachádza jedna vstupná chodba, kuchyňa, dve izby, kúpeľňa s toaletou, špajza , technická miestnosť a kotolňa.
Na 1 podlaží s úžitkovou plochou 80 m2 sa nachádzajú dve priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, chodba a balkón .
V dome je funkčná trojfázový elektrina a nočný prúd, ústredné kúrenie na plyn aj pevné palivo a voda zavedená zo studne aj z verejného vodovodu. Odpad je riešený žumpou. Elektrické vedenia sú pôvodné - hliníkové. Podlahy sú v dome drevené a keramické, okná a dvere pôvodne - drevené. Strecha je sedlová so škridľovou krytinou. Jej oprava prebehla pred 15 rokmi.
Prístavbou domu je hospodárska časť, pozostávajúca z drevárne, chlievu a letnej kuchynky - skladu . V pokračovaní je tu k dispozícii ešte pivnica a údiareň.
Na dvore sa nachádza aj murovaná garáž o veľkosti 27 m2 so zavedenou elektrinou.
Pekná rovinatá záhrada má rozlohu 410 m .
Je vhodná aj na pestovanie zeleniny a ovocia. Jej zavlažovanie je zabezpečené .
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je bez tiarch .

Cena nehnuteľnosti: 63 000 €

Tešíme sa na Váš záujem .

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom .

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
745 m2
Zastavaná plocha:
335 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra