Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Žilina, mestská časť Považský Chlmec, 193m2 119-12-PEMO E

0 €
Interné ID: 119-12-PEMO E
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

119-12-PEMO E

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Žiline v mestskej časti Považský Chlmec. Na dome bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia, ktorá sa týkala interiéru (nové plastové okná, dvere, podlahy, omietky, obklady, rozvody elektriny a vody, nový komín). Dispozične je dom tvorený : vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, WC, komora, pivničné priestory a podkrovie. Celkovo cca 81m2. V prípade, žeby si nový majiteľ chcel rekonštruovať dom zvonku, prípadne prerobiť podkrovie na obytné izby, je veľkou výhodou okamžitá obývateľnosť domu. Je napojený na elektrinu, vodu a plyn. Prípojka na kanalizáciu je pripravená. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, prípadne v obývacej miestnosti je krbová piecka na tuhé palivo. K domu vedie celoročne udržiavaná asfaltová cesta a parkovanie je verejné. Jedná sa o tichú a kľudnú ulicu s možnosťou prechádzok popri Kysuci. Dom sa nachádza cca 5 min. autom od centra Žiliny.

Plocha pozemku : 193m2
Podlahová plocha : cca 81m2
Mesačné náklady : do 130 €
Celková cena : dohodou

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
81 m2
Plocha pozemku:
193 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra