Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skladové priestory v Bardejove na prenájom

500 €/mesiac
Interné ID: 018-27-MAFEa
Ulica: Priemyselná 1455/5
Obec: Bardejov
Okres: Bardejov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Budova

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Marián Feďo z realitnej kancelárie BeMi vám ponúka na prenájom skladové priestory v priemyselnej zóne, smer Bardejovská nová ves.
Vnútorné priestory majú výmeru 150m2. Súčasťou je aj krytá rampa o výmere 100m2. Sklad bol dlhodobo využívaný ako skladový priestor pre zeleninársku firmu. Skladové priestory disponujú vodou a elektrikou. Má vlastnú kuchynku a toaletu. Cena za nájom je 500 € bez DPH a bez elektrickej energie. Cena elektrickej energie je stanovená podľa odberu, keďže sklad disponuje elektromerom. V cene nájmu j zahrnutá voda. Sklad disponuje ohrevnými zariadeniami na tuhé palivo. Spotreba energie vykurovania teda závisí podľa vlastnej spotreby a je na vlastne náklady. V cene nájmu sú zahrnuté tri parkovacie miesta. Provízia realitnej kancelárie nie je zahrnutá v cene nájmu. Provízia je komunikovaná po telefonickom rozhovore.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
150 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra