Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E N A J A T É

320 €/mesiac
Interné ID: 073-22-DERUE
Obec: Gočovo
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID073-22-DERUE: So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom krásne bývanie v útulnom rodinnom dome v obci Gočovo, vzdialené 15 min autom od mesta Rožňava.
Majiteľ rodinného domu ponúka prednú časť domu, na prenájom milej rodinke s deťmi, prípade manželskému páru.
Rodinný dom je podpivničený, a prenajíma sa poschodie domu, kde sa nachádza predsieň, obývačka, veľká kuchyňa, a spálňa. Dom je čiastočne zariadený s peknou kuchynskou linkou.
Kúrenie je riešené ústredným kúrením na tuhé palivo.V izbách sú osadené vykurovacie telesá. Majiteľ domu obýva ďalšiu zadnú časť domu.Býva sám a o údržbu domu aj dvora , ako aj o vykurovanie domu by bolo vzorne postarané. K prenájmu patrí i garáž.Je tu veľmi príjemné prostredie na bývanie.Možnosť grilu, altánok, blízko sú potraviny, autobusová zastávka.Majiteľ má požiadavku, aby záujemca nebol R.
Cena tohto nájmu komplet už aj s internetom je 320,-Eur.

V prípade záujmu ma kontaktujte mailom ruszoova@realitybemi.sk alebo na čísle: 0948 019 380 Fotky rodinného bytu zverejňujem len vážnym záujemcom

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
60 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra